Våre lærere

Yngvil Øye Brandsås

Yngvil Øye Brandsås

Rektor

Yngvil har lang fartstid i skoleverket og har vært lærer i 27 år. 11 av disse årene ved Steinkjer Montessoriskole. Hun er utdannet montessoripedagog, og mener denne alternative pedagogikken er den aller beste for barns læring.

Hege Therese Stubmo Staberg

Hege Therese Stubmo Staberg

Lærer

Hege er 47 år og bor på Straumen. Hun er adjunkt med tilleggsutdanning og har en Master i Tilpasset opplæring. Hun har tidligere jobbet som pedagogisk leder, og med sine milde barnehagelærerøyne er hun et viktig tilskudd til skolen vår.

Robert Kristensen

Robert Kristensen

Lærer

Robert er 42 år og bor på Straumen, Inderøy. Han er adjunkt med tilleggsutdanning og har en variert bakgrunn.   Med hans interesse for entreprenørskap, praktisk arbeid og uteskole som læringsarena, passer han godt inn i vår alternative skolehverdag. Robert har allerede startet på Waterparkutdanningen og vil bli ferdig utdannet Montessoripedagog våren 2024.

Madil Catedrilla Sæther

Madil Catedrilla Sæther

Assistent

Madil er 38 år og bor i Mosvik, Inderøy. Hun er utdannet lærer i Filippinene og har jobbet med alt fra kontor til barnehage- og lærerassistent i skole.   Hun er en allsidig person og veldig glad i praktisk arbeid. Hun kjenner nærmiljøet godt og er en flott ressurs for skolen vår.

Rosmari Vandbakk

Rosmari Vandbakk

Lærer

Rosmari er 30 år og bosatt på Utøy, Inderøy. Hun er utdannet adjunkt med tilleggsutdanning for 5-10.trinn. Hun har erfaring fra barne- og ungdomsskole, er svært interessert i Montessori-pedagogikken, og starter med Waterparkutdanning høsten 2023. Dette blir så bra for skolen vår.

Mona Finstad Rømuld

Mona Finstad Rømuld

Assistent

Mona er 42 år og bor på Gran, Inderøy. Hun har en allsidig bakgrunn og har 10-års erfaring fra Montessoriskole.   Hun er lidenskapelig opptatt av barn og unge og hvordan man best tilrettelegger for at de skal få en god skolehverdag. Mona har det siste halvåret tatt fagbrev som barne- og ungdomsarbeider.

Foto: Karoline Røstvig Staberg